Els alumnes de 2on de ESO tenen que gestionar el NUSS avanç del 20 de juny.

publicado a la‎(s)‎ 21 may 2014, 7:27 por Webmaster Consolación


Benvolguts pares i mares:

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que és OBLIGATORI per als alumnes que cursen 3er de ESO el proper curs disposar del NUSS (No confondre amb el SIP).

El NUSS cal aportar-lo, en compliment de la legislació vigent, per formalitzar la matricula per lo que els alumnes entregaran el NUSS al tutor avanç del 20/06/2014 (data de lliurament de les notes) . Els alumnes que no entreguen el NUSS no rebran el butlletí de notes.

En cas de no presentar el NUSS, el centre no matricularà al alumne de manera efectiva per al curs vinent.

 

Per solicitar-lo:

Teniu que anar a la Tresoreria General de la Seguridad Social juntament amb del DNI de l’alumne (es recomana portar també fotocòpia per si de cas) i després de realitzar els tràmits oportuns, se’ls adjudicarà el Número de la Seguretat Social (NUSS) d’acord amb el que estableix la legislació vigent.

 

En general els nostres alumnes realitzen el tràmit a l’oficina del carrer Bellver 33, però podeu confirmar la vostra oficina (és diferent segons el lloc de residència) i els documents necessaris trucant al telèfon 964 35 40 00, centraleta de la delegació provincial del INSS Institut Nacional de la Seguretat Social.

Una vegada obtingut doneu-li'l al tutor del vostre fill, dins del termini marcat.

 

Aprofitem per agrair-vos que, en cas de produir-se qualsevol canvi a les dades bàsiques de l’alumne (telèfons, adreça, etc.) passeu per secretaria a realitzar el pertinent canvi.

Per qualsevol dubte o consulta estem a la vostra disposició.

Reveu una cordial salutació.

 

M. Concepción Goterris Casasnovas

Directora titular.

Comments