SOL.LICITUD DE L'INFORME DE SALUT ESCOLAR. ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL 5 anys i 6e. de PRIMÀRIA.

publicado a la‎(s)‎ 21 may 2014, 6:55 por Webmaster Consolación

Benvolguts pares:

Ha sortit la RESOLUCIÓ de 25 de febrer de 2014, de la directora territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló, per la qual s’estableix el calendari i el procediment d’admissió de l’alumnat als ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional en centres públics i centres privats concertats no universitaris per al curs 2014-2015, publicada el passat 28 de febrer de 2014 al DOGV 7224  per la qual és obligatori, per als alumnes que comencen etapa educativa, presentar l’Informe de Salut Escolar per a la matrícula de l'alumne al proper curs acadèmic secretaria del centre de cara a la matrícula del proper curs acadèmic.

Hauran de presentar obligatòriament aquest informe els alumnes que vagen a començar etapa educativa, és a dir, aquells que ara estan cursant EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS i els de 6é de PRIMÀRIA. El model estarà disponible als centres de salut de forma gratuïta i apareix publicat en l’Ordre de 27 de febrer de 2002 de la Conselleria de Sanitat (DOCV 27 de març de 2002)

 

“Aquest document es facilitarà als centres sanitaris i serà complimentat gratuïtament per el facultatiu que tinga al seu càrrec el control sanitari de l'alumne/a sense prejudici del lliure exercici professional. (art. 13.2 R25/02/2014)

Per tal de disposar d’aquesta documentació amb temps i evitar esperes innecessàries d’última hora als centres de salut, us agrairem que el  lliureu abans del 20 de juny de 2014 al tutor dels vostres fills.

Aprofitem per recordar-vos que, si detecteu qualsevol error a les dades bàsiques de l'alumne (nom, cognoms, data de naixement, etc.) o s'ha produït qualsevol canvi de dades bàsiques que afecten l’alumne (telèfons, adreça, canvi de situació familiar, etc.), heu de comunicar-ho també a secretaria.

Davant qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Rebeu una cordial salutació.

Comments