DURANT AQUEST 2º TRIMESTRE ELS ALUMNES DE 4º ESO S’INICIARAN A L’ESGRIMA.

publicado a la‎(s)‎ 8 ene 2015, 2:51 por Webmaster Consolación


El 12 i 13 de febrer vindran membres del club esgrima Costa Azahar a fer una explicació teòric - pràctic als alumnes sobre esgrima, on els alumnes podran conèixer els materials oficials, experiències de professionals, practicar amb ells i resoldre dubtes o curiositats sobre aquest esport. 

Aquesta proposta es planteja amb la finalitat de conèixer aquest esport d’oposició amb la millora de les habilitats motrius específiques pròpies d’aquest esport, l’adquisició teòrica dels fonaments bàsics d’aquest esport i sobre tot el desenvolupament d’actituds i valors a nivell individual i social.

L’esgrima és un recurs educatiu molt enriquidor, ja que permet el treball en valors, mitjançant la metodologia participativa, la transformació d’un esport individual en un treball d’equip, a més de més del desenvolupament de la responsabilitat i el respecte.


Per aquest motiu, abans de les vacances de Nadal els alumnes de 4ºESO (com es pot observar en les imatges) es van elaborar les seues armes d’esgrima amb les quals desenvoluparan les diferents sessions d’iniciació i familiarització amb aquest esport.


Esperem ho passen bé i aprengen molt.


Lledó Dolz   

20142015 A045 Esgrima

  
Comments