Blanca Bel Boix: l'experiència de rebre un guardó

publicado a la‎(s)‎ 6 jun 2013, 9:16 por Webmaster Consolación
Blanca Bel Boix alumna de 5º A va viure el dia 29 de maig una experiència inoblidable a la gala de lliurament de guardons “ Vicent Marça”. El seu conte “ Un món de colors” ha segut seleccionat per a formar part d´un llibre de contes anomenat “ Aventures pels pèls”.
Enhorabona Blanca!

Blanca ens conta com ha viscut aquesta experiència:

EMOCIONS...

"29 de Maig!!! Tenia ganes de que arribés aquest dia però avui estic molt nerviosa, com si hagués de passar un examen, molt més encara!
Al eixir de classe vaig de seguida a preparar-me per a l'entrega de premis de narrativa escolar Vicent Marçà, em poso un vestit elegant per a l'ocasió.

A l'arribar al teatre i veure tanta gent m'he tranquil.litzat perque ja sé que estic amb els altres xiquets premiats i acompanyada pel meu mestre.

L'acte ha estat molt interessant, amb música, teatre i parlaments sobre la importància de la lectura i dels autors.

Ha arribat el moment! Em criden a l'escenari, anomenant el títol del meu conte i el nom del col.legi. Puge a l'escenari amb José Manuel i em donen el premi: un diploma i el llibre on està el meu conte publicat!

Des d'ací dalt, veient davant de mi tot el teatre ple de gent .... estic emocionada i també molt orgullosa d'estar ací, de representar el meu cole i d'haver aconseguit que el meu conte estiga premiat i publicat.

He fet una cosa important i m'agradarà recordar sempre aquest dia".
Blanca

Aquest va ser el programa:

Presenta l´acte: Joan Andrés Sorribes

Moments musicals a càrrec del Conjunt Instrumental Escolar CEIP Herrero dirigit per Francesc Bayarri.

Escenefificació del conte “ El parc imaginari” a càrrec dels alumnes del CEIP Manel Garcia Grau dirigits per Rafael Lloret.

Pròleg del llibre Aventures pels pèls a càrrec de Monserrat Ferrer.

Lectura de l´acta del jurat pel secretari.

Lliurament de guardons als seleccionats.

Paraules a càrrec de Anna i Vicent i també del regidor D´Educació de l´Ajuntament de Castelló , Vicent Sales.Foto Col.lectiva.

2012-2013 A087 GALA LLIURAMENT Vicent Marça- Blanca Bel


Comments