Educació infantil gaudeix de la pre-Magdalena

publicado a la‎(s)‎ 17 mar 2017, 2:33 por Webmaster Consolación

En Educació infantil estem vivint la setmana prèvia a les nostres festes fundacionals amb molta activitat... els nostres alumnes han participat en la realització d'una gaiata amb ajuda de les seues famílies, hem decorat els corredors ... i ara ja estem de ple a preparar el dossier Magdalenero.

Els nostres alumnes ja comencen a conéixer que les nostres festes es celebren el tercer dissabte de quaresma, en l'actualitat diumenge, i se celebra un pregó, una desfilada de penitents, una desfilada de gaiates i que l'acte central és la romeria de les canyes, per això el divendres  ja eixiran amb el mocador verd per a la romeria de les canyes.

Ara ja estem preparant les flors que oferirem a la nostra patrona la Verge del Lledó en el pati del nostre col·legi.

Esteu  tots invitats a veure la nostra gran exposició de gaiates (un monument il·luminat símbol de les festes que  recorda les canyes, gaiatos i fanals que, segons la tradició, van usar els castellonencs per a temptejar el terreny pantanós durant la baixada nocturna al plànol de la ciutat ) on es pot apreciar la labor  i creativitat de cada un dels nostres alumnes.

                                                                                                             Equip d'educació infantil

Podeu vore totes les imatges ací.

Comments